Training / Coaching

Training de “Vraag achter de Vraag
In de lente en herfst organiseer ik deze strategische training de `vraag achter de Vraag` voor senior consultants, senior accountmanagers en senior experts.
Datum: in 2016 is de trainingsdatum vastgesteld op 6 en 7 oktober.
Interview: Een interview met elke potentiële deelnemer vindt plaats een maand voor de aanvang van de training in respectievelijk de eerste week van Maart en de eerste week van September.

Coaching/training “New School Project management “
Coaching/training in New School Projectmanagement kan alleen op, basis van training/coaching on the job worden gegeven, aan de hand van een concrete projecten. Echter omdat nog niet elke onderneming is georganiseerd als een organisatie van professionals is het in de meeste gevallen noodzakelijk, dat voorafgaand een Organisatie cultuuranalyse is uitgevoerd.

Training/coaching  “Organisatie cultuuranalyse
Een opleiding/training in organisatie cultuuranalyse voor Senior Consultants, Verandermanagers en Interim-Managers wordt georganiseerd in een gecontroleerde setting. Dit is een mix van enerzijds de technische training in motiverend interviewen enerzijds en coaching in a real life interviewen en patroon analyse anderzijds.