Training/Coaching..

English

Training: “The Question behind the Question”
In Spring and Autumn, this strategic training “Question behind the question” for senior consultants, senior accountmanagers and senior experts is organized in English and Dutch (De vraag achter de vraag).
Interview: An intake interview with the participants is scheduled for the beginning of September and the beginning of March prior to the training program.

Training/coaching: “New School Projectmanagement” 
Training/coaching New School Project management and transfer of knowhow, however can only be provided in real life context. Because not many enterprises are already organized as organizations of professionals.
Learn how to make a “Stakeholders Management Analysis” and  an Internal& External Matrix analysis is made and applied.

Training/coaching:  “Stakeholders Management Analyse “
A training in Stakeholders Management Analysiss for Consultants, Change Managers and Interim managers, is organized in a controlled setting. The controlled setting is mix between Technical training in motivational interviewing, the use of the interview template and the template for the required information/documentation gathering on the one hand  and coaching in real life setting and coaching in pattern analysis on the other.

Nederlands

Training:  “de Vraag achter de Vraag
In de lente en herfst organiseer ik deze strategische training de `vraag achter de Vraag` voor senior consultants, senior accountmanagers en senior experts.
Datum: in 2016 is de trainingsdatum vastgesteld op 6 en 7 oktober.
Interview: Een interview met elke potentiële deelnemer vindt plaats een maand voor de aanvang van de training in respectievelijk de eerste week van Maart en de eerste week van September.

Coaching/training:  “New School Project management “
Coaching/training in New School Projectmanagement kan alleen op, basis van training/coaching on the job worden gegeven, aan de hand van een concrete projecten. Echter omdat nog niet elke onderneming is georganiseerd als een organisatie van professionals is het in de meeste gevallen noodzakelijk, dat voorafgaand een Organisatie cultuuranalyse is uitgevoerd.

Training/coaching : “Organisatie cultuuranalyse
Een opleiding/training in het gebruik van de organisatie cultuuranalyse voor Consultants, verandermanagers en Interim-Managers, wordt alleen georganiseerd in een gecontroleerde setting. De gecontroleerde setting is een mix van enerzijds de technische training in Motiverend interviewen, het gebruik van de templates; gestructureerd interviewen en informatie/document verzamelen en anderzijds coaching in a real life interviewen en patroon analyse. Het is noodzakelijk dat ik zelf ook een aantal interviews per project doe, om de kwaliteit van het proces te kunnen borgen.